Tot ce trebuie sa stii despre tatuajul pentru sprancene

Tatuajul pentru sprancene este o tehnica destul de des folosita pentru corectarea si infrumusetarea acestei zone a fetei. In acest articol vei afla toate informatiile de care ai nevoie in ceea ce priveste un tatuaj pentru sprancene, astfel incat sa iei decizia corecta daca tehnica ti se potriveste sau nu.

Ce este tatuajul sprancenelor?

Tatuajul sprancenelor este un desen facut de mana, folosind un stilou digital, care are ace folosite pentru a injecta cerneala de diferite culori in piele. Arata ca un vaporizator atasat de o consola medicala printr-un fir. In functie de fiecare artist, rezultatele pot varia de la sprancene de groaza si pana la cele care au un look natural, subtire si elegant. Stiloul permite folosirea unui singur ac sau a mai multora, in functie de necesitate.

Care este diferenta dintre un tatuaj pentru sprancene semipermanent si unul permanent?

Singura diferenta intre un tatuaj al sprancenelor semipermanent si unul permanent este dat de adancimea la care se efectueaza operatia. Cu cat mai profund se patrunde in piele, cu atat tatuajul va rezista mai mult. Tatuajele corporale traditionale sunt menite sa dureze, astfel incat artistul foloseste masini electromagnetice pentru a implanta cerneala cat mai adanc in piele. Tatuajele pentru sprancene, semipermanente, sunt facute sa se estompeze la un moment dat, astfel incat se foloseste un stilou digital sau o ustensila de microblading pentru a implanta cerneala mai la suprafata.

Cum aleg cel mai bun artist pentru tatuarea sprancenelor?

Cel mai important lucru este sa iti placa munca esteticianei pe care o alegi. Uita-te prin portofoliul acesteia pana cand te indragostesti de munca ei si nu alege prima persoana despre care ai auzit ca ar folosi aceasta tehnica si te-ar putea ajuta. Cea mai buna metoda prin care sa iti alegi esteticiana este prin recomandarile clientilor satisfacuti.

Tine cont de faptul ca acesta nu are de unde sti cat de bine vei retine culoarea, pana cand nu iti vei face tatuajul pentru sprancene. Apoi, ia in considerare ca – chiar daca sunt semipermanente – acestea sunt tatuaje si nu pot fi indepartate 100%. Laserul nu functioneaza intotdeauna, din moment ce feroxidul din cerneala se poate inchide la culoare la folosirea acestuia si deveni rezistent la tratamentele viitoare.

Termeni folositi in tatuarea sprancenelor

Tatuaj al sprancenelor 3D, 4D, 6D: un adevarat artist foloseste mai multe nuante de culoare atunci cand realizeaza un tatuaj al sprancenelor. 3D se refera, in mod normal, la folosirea a 3 nuante diferite pentru a crea un efect de adancime. La fel si in cazul tatuajelor 4D sau a celor 6D.

Corectarea culorii: la fel cum artistii tatuatori urasc sa lucreze peste lucrarea altuia, asa si esteticienilor nu le prea place sa corecteze culoarea unui tatuaj facut in alta parte. Nu doar ca este dificil sa vezi liniile foarte fine trasate cu o cerneala veche, insa atunci cand tatuezi sprancenele peste un tatuaj deja facut, rezultatul este mult mai putin predictibil. Asadar, daca artistul te refuza, intelege-l: poate fi un adevarat chin sa potrivesti culorile cernelii, sa maschezi decolorarea si sa obtii, in continuare, un rezultat bun.

Asadar, atunci cand alegi sa iti faci un tatuaj sprancene la un anumit artist, asigura-te ca acesta va fi si cel care le va reface atunci cand va fi necesar. Paula, artista noastra, se pricepe de minune la tatuarea sprancenelor, iar standardele de igiena sunt extrem de ridicate. Apeleaza cu incredere si lasa-te pe mana ei, pentru a avea sprancenele mult visate in cel mai scurt timp. Acestea vor arata cat mai natural, iar efectul final va fi remarcat de catre toti cei din jurul tau.

Etichete: ,

Lasă un răspuns