Microblading sprancene versus Micropigmentare

Microblading sprancene versus Micropigmentare: ce ar trebui sa alegi?

Microbladingul si micropigmentarea sunt proceduri similare, insa nu intocmai la fel. Persoanele care cauta sa isi faca un machiaj semi-permanent al sprancenelor se afla, adeseori, in fata acestei alegeri. Sa intelegem, asadar, pe fiecare in parte si sa aflam care este cea mai buna abordare pentru tine.

Microblading sprancene versus Micropigmentare sprancene

Microbladingul pentru sprancene este cea mai noua tehnica in machiajul semipermanent al acestora. Procedeul se realizeaza cu ajutorul unor ace fine si ascutite, care ajuta la crearea unor linii delicate in epiderma pielii. Este o alegere buna pentru persoanele carora nu le place sa se penseze sau care nu au par in sprancene. Liniile fine creeaza un efect 3D si o iluzie destul de realista a unor fire de par adevarate.

Tratamentele de micropigmentare dureaza pana la 16 luni, depinzand de tipul de piele pe care il ai, stilul de viata si obiceiurile de ingrijire. Dupa aceasta perioada, incep sa se stearga gradual. Pentru a mentine rezultatul intact, vei avea nevoie de cateva retusuri din cand in cand. Sunt realizate cu ajutorul unei masini digitale, iar liniile sunt desenate in straturile de jos ale epidermei. Tratamentul se potriveste tuturor tipurilor de piele, cu exceptia sprancenelor tatuate in trecut, care au un ton puternic. Daca pielea ta este uleioasa, s-ar putea sa ai nevoie de o vizita noua la salonul de estetica, in primele 4 saptamani dupa efectuarea micropigmentarii.

Microblading sprancene: cum aleg ce mi se potriveste?

Atat microbladingul pentru sprancene, cat si micropigmentarea dureaza aproximativ 2 ore pentru a fi efectuate. Tratamentele sunt complet nedureroase, din moment ce esteticiana foloseste anestezice externe, si, mai ales, daca esti obisnuita cu tratamentele cu ceara. Totusi, poate fi destul de inconfortabil pentru unele persoane, insa suportabil.

Diferenta dintre microbladingul pentru sprancene si micropigmentare nu este una foarte mare si depinde, mai degraba, de tipul tau de piele si necesitatea abordarii unei anumite tehnici. Astfel, esteticiana ta iti va recomanda ceea ce crede ea ca ti se potriveste cel mai bine. De aceea, aceasta ar trebui sa fie o persoana in care sa ai incredere, astfel incat sa faci alegerea potrivita, bazat pe sfaturile ei.

Prin ce difera microblading-ul de tatuarea sprancenelor?

Microbladingul, spre deosebire de tatuaj, nu se face in straturile de dedesubt ale pielii, ci mai mult la suprafata. Acesta nu este permanent, iar culoarea se estompeaza la 18 luni. Firele de par sunt mult mai naturale si mai fine decat cele facute prin tatuaj. Nu exista vreun gadget electric care sa penetreze atat de adanc pielea, in aceasta tehnica.

Costul microbladingului nu este unul ridicat. Acesta include consultatia, tratamentul initial si tratamentul necesar dupa 6 – 8 saptamani. Apeleaza cu incredere la experta noastra in estetica, Paula, si ai incredere in recomandarile pe care ea ti le va face. Se pune pret foarte mare pe igiena si siguranta sanatatii, astfel incat nu exista riscul de a contacta vreo boala sau a aparea alte complicatii atunci cand apelezi la microblading pentru sprancene.

Tehnica de reconstructie este inovatoare, iar inainte de a incepe sedinta, pe zona sprancenelor se aplica o crema cu efect de anestezic, astfel incat nu vei simti nici o durere. Din fericire, in microblading nu exista timpi de asteptare, sprancenele aratand impecabil chiar la finalul sedintei. Este posibil sa apara o roseata, in functie de tipul pielii tale, insa aceasta va disparea in decursul a maxim doua ore de la incetarea procedurii. Cat despre mentinere, microbladingul nu necesita o atentie sporita, spre deosebire de alte tehnici dedicate sprancenelor. Intretinerea este redusa si nu ti se va schimba cu nimic stilul de viata dupa ce vei face un microblading al sprancenelor.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns