Curs aplicare gene fir cu fir pentru incepatori

Vrei să devii un lash artist profesional si nu sti de unde sa incepi?
Alege acest curs online de extensii gene pentru a afla tot ce trebuie sa sti!

Domeniul înfrumusețării a fost întotdeauna unul profitabil, deoarece femeile își doresc să arate bine, să fie mereu frumoase și sa fie în pas cu tendințele. Extensiile de gene fir cu fir au ajuns o normalitate in industria de beauty, deoarece tot mai multe femei vor să economisească timp atunci când se machiază și să aibă mereu gene perfecte și o privire senzuală

Cererea este foarte mare, iar oferta este destul de mică, deoarece nu există suficienți specialiști în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Probabil a-ți observat cat de greu este sa gasiți loc la un lash artist bun. Agendele sunt pline și programările se fac pe următoarele luni.

Dacă vrei să devii un lash artist, să ai cliente mulțumite, venituri mari și un program flexibil, incepe prin a te înscrie la acest curs online de extensii gene, susținut de mine, Paula Lupu, un lash trainer premiat la competiții internaționale.

De-a lungul carierei mele am reusit sa câștig competiții internaționale importante din domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir:

Locul 1 – volum 2D – categoria ELITE (TRAINER)
Locul 1 – volum 2D curbura L – categoria ELITE (TRAINER)
Locul 1 – volum 3D  – categoria ELITE (TRAINER)
Locul 3 – 1D – categoria ELITE (TRAINER)
Locul 2 – volum 2D – categoria MASTER
Locul 1 – 1D – categoria JUNIOR   

Mai mult decât atât, am format sute de fete ca lash artist si le-am oferit un nou drum in viață, satisfacție si independență financiară.

Alege să urmezi cursul meu online de extensii de gene inainte de a alege un curs fizic, deoarece e cea mai simpla si eficienta metoda de a afla ce trebuie sa sti referitor la aplicarea extensiilor de gene si meseria de lash artist

La cursul meu de aplicare gene online vei afla doar informații exacte, actuale si corecte!

Pentru a va aduce mereu ultimele trenduri ma aflu continuu intr-un proces de învățare. Astfel sunt mereu la curent cu fiecare schimbare din domeniu, cu fiecare trend, cu fiecare nou proces sau tip de extensii de gene.
Am urmat cursuri de extensii gene ale unor școli extrem de renumite, cele mai prestigioase nume din domnieu, perfecționându-mi tehnica constant si am contopit toata informatia asimilata in acest curs online.

Tehnicile mele de aplicare de gene au fost testat atat la competitii nationale si internationale unde am luat locul I, II si III dar si pe multiplele fete care au urmat cursurile mele (de baza si de perfectionare) pentru aplicarea genelor fir cu fir.

Pe parcursul anilor am participat la extrem de multe conferințe și congrese naționale și internaționale dedicate domeniului aplicării genelor fir cu fir. În cadrul acestor evenimente, am interacționat cu alți experți din domeniul extensiilor de gene, astfel am aflat informații actuale despre acest domeniu frumos și profitabil.

Toate informațiile pe care le-am acumulat pe parcursul anilor sunt structurate în acest curs online, astfel încât tu să aflii tot ce ai nevoie pentru a incepe cariera de lash artist, fără să fi nevoita sa incerci nenumarate cursuri fizice, scumpe si in orase diferite, cum am făcut-o eu.

Acum ai ocazia să înveți să aplici extensii de gene fir cu fir, din confortul casei tale, pentru că acest curs se desfășoară online. Astfel, cursul constă în materiale video cu mine, Paula Lupu, fotografii si documente cu teorie, care te vor ajuta sa înțelegi și să te descurci ca viitor lash artist. De asemenea ai posiblitatea sa discuti direct cu mine si acces la grup privat.

Prin intermediul acestui curs online de extesnii gene fir cu fir vei învăța tot ce trebuie să ști în viitoarea ta carieră de lash artist. Astfel, după absolvirea cursului, tu vei sti ce trebuie sa faci ca să începi să practici această profesie.

Investiția ta in acest curs poate fi amortizată in doar 2-3 zile de muncă lejeră ca si lash artist!

Cursul va începe cu informațiile teoretice pe care trebuie să le cunoști pentru a practica această meserie. Astfel vei afla care sunt tipurile de extensii de gene pe care le poți aplica și care sunt diferențele dintre ele, vei cunoaște regulile de igienă pe care trebuie să le respecți în procesul de aplicare al genelor, vei afla informații despre instrumentele de care vei avea nevoie, precum și cu se folosesc acestea și vei afla care sunt pașii corecți pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge la un rezultat de care clienta să fie cu adevărat mulțumită. De asemenea, vei primi informații despre diferite tehnici de aplicare a genelor fir cu fir și despre diferite extensii în funcție de volumul acestora, de unde este cel mai convenabil sa iti cumperi matriale, care sunt cele mai bune materiale si cu cei mai seriosi furnizori.

Vei afla tot ce ai nevoie pentru a incepe sa aplici gene fir cu fir, fara sa pierzi timp si bani facand test cu diverse materiale si diversi furnizori mai mult sau mai putin seriosi.

Mai apoi, prin participarea la acest curs vei afla care sunt regulile de întreținere a genelor. Acestea sunt deosebit de importante, deoarece trebuie să știi să le explici clientelor cum să aibă grijă de extensiile lor de gene. Trebuie să fii pregătită să răspunzi la orice întrebare a clientelor, iar acest curs online de extensii gene îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie.

În plus, din acest curs vei afla cum se dau jos extensiile de gene și cum se îngrijesc genele naturale între două sesiuni de aplicare.

De asemenea, vei afla cum să abordezi clientele, cum să comunici cu ele și cum să le faci să aibă încredere deplină în tine și în serviciile tale. Comunicarea cu clientele este foarte importantă în această profesie, astfel că trebuie să știi cum să gestionezi acest proces.

Ca bonus, te voi învăța cum să te promovezi ca lash artist și cum să atragi clientele, astfel încât să începi să îți recuperezi investiția și să faci profit cât mai repede posibil. Promovarea serviciilor de extensii de gene fir cu fir necesită anumite cunoștințe de marketing, pe care le vei dobândi după ce vei absolvi acest curs online.

După ce vei absolvi acest curs online de extensii gene fir cu fir, vei avea toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un lash artist profesionist. Astfel, și tu vei putea să ai agenda plină în avans cu câteva luni, să câștigi cu mult peste cât câștigi la un job normal. De asemenea te vei bucura de un programul flexibil, fix așa cum îți dorești. Ca lash artist și tehnician extensii gene fir cu fir, nu ai program fix, nu ai șef și nu ai nici o limită.

Dacă îți dorești toate aceste avantaje în viața ta și o carieră de lungă durată în industria de beauty, trebuie să urmezi neapărat acest curs de extensii gene.

Specialiștii sunt la foarte mare căutare, astfel că acum este momentul ca tu să devii unul.

Domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir este în plină dezvoltare și are perspective valoroase de viitor, mai ales acum, după pandemie, când femeile din România si nu numai au o dorință de a se aranja, de a participa la evenimente și de a fi frumoase tot timpul.

Nu rata această oportunitate pentru că mai târziu vei regreta. Urmează acest curs online de extensii gene fir cu fir și devino un expert în acest domeniu productiv, frumos și flexibil.

Etichete: , , ,